Treningul de catifea, noul trend în pandemie.

 

Mai țineți minte moda anilor 2000? Acea perioada de burta goala, catifea si accesorii strălucitoare ?  Atunci,  să porți un trening, așa cum ne învăța Paris Hilton, era maximul în materie de modă ( da, da, nu râdeți, exact așa era). Dar, oricât de rapidă a fost creșterea acestui outfit în lumea modei,  la fel a fost și descendența sa. Totuși,  pandemia și statul în casă excesiv,  au reînviat   tendința  acelor ani, iar moda anilor 2000, revine in forță.

Mulțumită lui Kim Kardashian și Paris Hilton, ce  s-au reunit pentru lansarea noii linii  SKIMS, trendul treningurilor de catifea,  de la simple articole homewear s-a transformat în adevărate outfituri  casual cât se poate de trendy. Cele două  au fost protagonistele unei campanii în stil paparazzi, ce ne poartă înapoi în timp, pe vremea când cele doua BBF, ce făceau deliciul presei mondene, erau la shopping  în LA, purtând exact aceleași ținute : pantaloni și hanorace de catifea,  genți strălucitoare LV, telefoane mobile vintage și enormii ochelari de soare.

Kim, a declarat pentru Vogue că aceste iconice treninguri de velur au fost și sunt un element de bază în șifonierul ei de mai bine de 20 de ani și a subliniat că noile versiuni lansate acum de firma ei SKIMS,  sunt „ versatile, ultra-luxoase și distractive”, „perfecte pentru a părea sexy și confortabile în același timp”.

Astfel, în aceste timpuri dificile, când pandemia ne afectează nu numai viața ci și alegerile de stil, se pare că trendul loungewear este tendința principală, iar întoarcerea treningului în modă este alegerea perfectă pentru un outfit casual comod și sexy in același timp.

Începând cu iconicul Juicy Couture ce a consacrat treningul ”high-end item” ca simbol al începutul anilor 2000, până la ultimele propuneri a caselor mari de modă internaționale și aici,  la noi acasă, tot mai multe firme românești cu renume în elegant style,  au început să-si schimbe stilul ce le-au făcut renumite, prezentând tot mai multe colecții dedicate noului trend. Iar noi, am căutat și selectat pentru tine, cele mai frumoase si moderne  treninguri de catifea made in Romania. Iată propunerile noastre. Enjoy !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.