Cum asortezi cămașa în carouri.

Îți place maxim cămașa în carouri?  Ei bine, și nouă! Emblema stilului de viată american, cămașa în carouri este  deosebit de versatilă, comodă, distractivă dar mai ales are magia de a transforma orice outfit într-unul super cool. Ca și blugii de altfel, cămașa în carouri nu se  va demoda  niciodată, iar ea,  asortată corect, va rămâne unul din outfiturile cele mai cool ever!  Combinațiile care le poți realiza sunt infinite, dar ai mare grijă, un singur pas greșit și outfit-ul tău se poate transforma într-un adevărat dezastru …

Iată câteva combinații care poți să le alegi „cu ochii închiși” și altele care trebuie să le eviți negreșit.

  • Pentru a ridica un outfit de la gradul casual la cel de super-chic, trebuie doar să combini cămașa ta în carouri cu o fusta hyper feminină și … voila.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Hailey Baldwin ( soția lui Justin Bieber) iubește cămașa în carouri.  Combinata cu articole ultra skinny,  cămașa în carouri oversize devine dintr-o dată nu numai super cool ci și foarte feminină, iar Kendall Jenner profită de fiecare tendință, ea își creează un adevărat stil personal, stil urmărit deja de foarte multe fane din întreaga lume.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Geaca de piele + cămașa în carouri, rezultat:  100%  urban fashion style.  Nimic nu se potrivește mai bine decât combinația dintr-o  geacă de piele rock și o cămașă în carouri. Sau, combină geacă ta „montone shearling” oversize, cu un tricou simplu alb,  blugi skinny apoi, plus o cămașă în carouri. Vei obține un look casual super cool.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Texas style. Alege o cămașă clasică în carouri, asorteaz-o cu o fusta midi neagră, o pereche de botine texane roșii și o curea lată în talie.

  • Noi oportunități. Transformă-ți cămașa oversize într-un sacou super chic, de combinat cu outfituri și accesorii glam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Carouri cu carouri.  Secretul nu stă în culori ci în proporții. Carourile mici combinate cu cele mari, merg perfect împreună, apoi alege culori complementare, de exemplu verde  si portocaliu. Vei obține un look mega cool.

  • Outfit de club. Luați exemplu de la Draya Michele ( Basketball Wives LA) . Combinația dintre o cămașă galbenă în carouri și o pereche de pantaloni de seară aurii,  este fantastică. Rochia mini. Cămașa ta lungă în carouri, combinată cu o biker jacket sau un hoodies sweatshirts  devine o mini-dress super cool.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă pană acum am prezentat modelele pentru AȘA DA, haideți să vedem ce   greșeli trebuie  evitate pentru nu a devenii ridicole.

  • AȘA NU! Nu o combina în modul anonim. Dacă la cămașa ta largă și simplă, mai adaugi și o pereche de jeans drepți, fără sens, look-ul tău va deveni unul trist, cu adevărat nesemnificativ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • AȘA NU! Atenție la silueta ta.  Legată simplu în talie,  cămașa are rolul să ascundă orice defect. Dar nu și cămașa în carouri, ea nu va face altceva decât să atragă atenția exact la acea zona pe care tu încerci din răsputeri să o ascunzi .

  • AȘA NU! Combinarea culorilor în libertate totală este dea dreptul terapeutică, dar aceasta combinație nu face altceva decât sa ne dea dureri de cap….  Iar în cazul în care pur și simplu nu te poti hotărî ce cămașă să alegi, iți spunem noi, alege doar una dintre ele, pe cealaltă las-o in dulap. Doua modele scoțiene în două culori diferite sunt de-a dreptul mult prea mult.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***********

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.