Bine ati venit la magazinul on line-personal shopper Emozioni Moda. Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website inseamna  acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenele si conditiile mai jos mentionate. Continuarea navigarii reprezinta acceptul tau privind termenii de utilizare si politica de confidentialitate. Daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne scrieti la adresa de mail : [email protected] 

TERMENI SI CONDITII 

Art. 1.         GENERALTĂȚI

1.1. Prezentele clauze sunt valabile pentru contractul in desfasurare intre SC Lily’s Fashion srl, cu sediul in Deva, Str. I.L Caragiale, Bl R, ap. 88, avand numarul de inregistrare in Registrul Comertului j/20/1396/2003 si CUI 15900566,  denumita in continuare Emozioni Moda, si persoana fizica sau juridica ce foloseste platforma promotor al  site-ului www.emozionimoda.ro, denumit in continuare Utilizator

1.2. Utilizatorul este persoana fizica sau juridica ce foloseste site-ul Emozioni Moda ca si platforma de promovare a produselor prezentate de catre furnizori/ terti,  neavand posibilitaea sa inchieie o achizitie  directa cu Emozioni Moda, el fiind redirectionat catre furnizori/terti. Folosirea acestui site de catre Utilizator, implica acceptarea termenilor  si conditiilor prezentate de catre furnizori/terti.

1.3 Emozioni Moda / www.emozionimoda.ro,  NU ESTE un magazin ce comercializeaza produsele existente pe el. www.emozionimoda.ro este  o platforma promotoare, UN SITE DE PREZENTARE. Toate produsele de pe site-ul www.emozionimoda.ro ce fac trimitere la furnizori/terti, sunt comercializate in exclusivitate si direct de catre  acestia. Imediat dupa lansarea comenzii, dumneavoastra intrati in legatura directa cu furnizorii  a caror produse sunt prezentate pe Emozioni Moda. www.emozionimoda.ro  nu percepe nici un comision, sau taxa pentru aceasta tranzactie,  preturile fiind fixate de furnizorii produselor aferente.  Raspunderea totala privind calitatea, carecteristicile, transportul si  descrierea produselor de pe site-ul unde sunteti directionati, revine in totalitate furnizorilor/tertilor cu care ati incheiat tranzactia. Emozioni Moda NU raspunde pentru nici un tip de dauna materiala, sau de orice alta natura produse intre Utilizator si furnizori/terti.

1.4. Acestea constituie cadrul in care se desfasoara relatiile contractuale intre parti, iar utilizatorul a luat cunostinta de ele prin citirea si acceptarea lor la momentul inregistrarii ca utilizator pe site-ul www.emozionimoda.ro

Art. 2.   CONDITII GENERALE DE FOLOSIRE A SITE-ULUI/SERVICIULUI

2.1. Accesul la SERVICIU se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.emozionimoda.ro.

2.2. Folosirea, vizitarea si vizualizarea continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele clauze.

2.3. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul  este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din aceasta activitate. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale sau de orice alta natura produse site-ului, continutului, serviciului Emozioni Moda  sau oricarui tert cu care Emozioni Moda are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.4. In cazul in care Utilizatoru nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:

2.4.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de catre Emozioni Moda prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea Emozioni Moda  de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea lui Emozioni Moda

2.4.2. Emozioni Moda va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
2.5. Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. In cazul in care Utilizatorul foloseste site-ul emozionimoda.ro pentru intermedierea achizitiilor, el se obliga sa respecte intocmai clauzele expuse de catre site-ul unde a fost directionat, Emozioni Moda nu  raspunde pentru nici un tip de daune materiale sau de orice alta natura produse site-ului, continutului, serviciului expus de catre site-ul de unde se face achizitia

2.7. Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui Site, cu sau fara o notificare prealabila.

2.8. Emozioni Moda nu este raspunzatoare fata de Utilizatori sau fata de orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului.

2.9. Emozioni Moda poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a Site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest Site si nu au caracter retroactiv.

2.10. Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale Site-ului/structurii acestuia/serviciilor oferite, inclusiv modificari ce ar putea afecta Site-ul si/sau orice parte a continutului Site-ului, de a introduce materiale publicitare de orice natura cu respectarea legislatiei in vigoare., fara notificare prealabila  Utilizatorilor.

Art.3.         DATE DE CONTACT

3.10 Emozioni Moda publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa, de catre Utilizator.

3.2. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea  Emozioni Moda de a contacta Utilizatorul.

3.3. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Emozioni Moda se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului si Emozioni Moda, Utilizatorul consimtind astfel sa primeasca notificarile din partea Emozioni Moda in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

4.5. Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

5.5. Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a limita accesul Utilizatorului la serviciu, in functie de comportamentul acestuia fata de Emozioni Moda, precum si in situatii in care Utilizatorul foloseste pe site sau in comunicarile cu Emozioni Moda un limbaj neadecvat ori produce un prejudiciu material sau de imagine al  Emozioni Moda sau partenerilor sai.

Art. 6.       BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER

6.1. Abonare si dezabonarea la buletinul informativ / newsletter-ul site-ului www.emozionimoda.ro  este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare.

6.2. Primirea buletinului informativ / newsletter presupune completarea unui formular de catre Utilizator si acceptarea neconditionata a documentului.

6.3. Datele preluate de la Utilizator in scopul expedierii buletinului pot fi folosite de catre Emozioni Moda in limitele Politicii de confidentialitate.

6.4. Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator, se poate face in orice moment astfel:

6.4.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit;

6.4.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului;

6.4.3. Prin contactarea  Emozioni Moda, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

6.5. Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document. Emozioni Moda detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si cele aplicabile informatiilor publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Art. 7.    LIMITARE DE RESPONSABILITATE

7.1. Persoanele care utilizeaza site-ul accepta in mod expres si implicit ca sunt de acord cu faptul ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Emozioni Moda se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, referitoare la utilizarea site-ului.

7.2. Emozioni Moda nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu, etc.) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

7.3. Emozioni Moda nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca informatiile continute de site vor implini toate cerintele Utilizatorilor, ca serviciile informatice pe care se bazeaza functionarea site-ului vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, calitatea oricaror informatii obtinute prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele Utilizatorilor, orice eroare de program va fi corectata, precum si orice alte aspecte similare.

7.4. Emozioni Moda nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris Emozioni Moda.

7.5. Emozioni Moda nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

7.6. Emozioni Moda este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Emozioni Moda atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

7.7. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

7.8. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

7.9. Emozioni Moda depune eforturi permanente pentru a asigura o buna functionare si o maxima securitate a acestui Site. Cu toate acestea Emozioni Moda nu isi asuma nici o obligatiei si nu garanteaza in nici un fel ca acest site este in mod permanent operational si lipsit de orice defecte functionale.

7.10. Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde postari ale Utilizatorilor, raspunderea asupra continutului acestor postari revine in intregime autorilor acestora

7.11. Emozioni Moda nu garanteaza in nici un mod ca documentele, fisierele sau orice alte pachete de date care sunt continute sau au legatura cu acest site nu contin virusi si nu va avea nici o responsabilitate pentru nici un fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui site.

7.12. Emozioni Moda nu isi asuma angajamentul sa aduca la zi informatiile si materialele de pe Site cu o anumita frecventa/periodicitate. Informatiile pot suferi schimbari oricand si fara aviz si vor putea fi incorporate in urmatoarele modificari ale Site-ului, care vor fi realizate in functie de posibilitatile Emozioni Moda.

7.13. Emozioni Moda nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire a datelor sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Emozioni Moda a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

-utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor publicate pe Site;

-acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;

-declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor Site-ului si/sau Continutului;

-orice alta problema legata de continutul Site-ului.

Art. 8.    POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

8.1. Emozioni Moda garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Emozioni Moda pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Emozioni Moda nu implica obligatie din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa [email protected]  sau prin posta la adresa specificata pe site.

8.2. Informatiile furnizate catre Emozioni Moda sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului OFG, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. Emozioni Moda nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

8.3. Emozioni Moda certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia clientilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ): dreptul de a cere Emozioni Moda sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit; dreptul de a cere Emozioni Moda sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; dreptul de a cere Emozioni Moda sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;  dreptul de a cere Emozioni Moda sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa [email protected]  sau prin posta, la adresa indicata pe site.

8.4. Emozioni Moda nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

8.5. Emozioni Moda nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informatii referitoare la date confidentiale (cu exceptia datelor solicitate la momentul deschiderii contului de utilizator, in masura in care aceste date ar putea fi considerate confidentiale), conturi/carduri bancare sau parole personale.

8.6.Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

8.7. Emozioni Moda declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Emozioni Moda. Utilizatorul va informa Emozioni Moda asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

8.8. Emozioni Moda nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia. Comunicarile realizate de catre Emozioni Moda prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

8.9. Emozioni Moda nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre Site sau catre adresele de e-mail ale operatorului/administratorului Site-ului, ci numai faptul ca Emozioni Moda nu va face publice datele respective.

8.10. Emozioni Moda se obliga sa nu faca publice adresele de e-mail ale Utilizatorilor si sa nu le dezvaluie unor terte parti, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

8.11. Emozioni Moda nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor

Art.9.Politica de Confidențialitate  2018

Emozioni Moda foloseste Cookies pentru a optimiza experienta ta de shoping. Continuarea navigarii reprezinta acceptul tau privind termenii de utilizare si politica de confidentialitate.

emozionimoda.ro  este magazinul online al Sc Lily’s Fashion srl, denumit in continuare Emozioni Moda.    Pentru Emozioni Moda, protecția datelor cu caracter personal are cea mai mare prioritate. Aici puteți citi toate informațiile importante cu privire la protecția datelor:

 1. Generalități

Toate datele personale vor fi considerate confidențiale. Datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastră sunt procesate, utilizate și stocate în scopul procesării și executării comenzii dumneavoastră. Dacă este necesar, datele dumneavoastră sunt, de asemenea, transmise partenerilor de servicii necesari (de exemplu, serviciile de transport), fiind procesate și utilizate de ultimii doar în scopul realizării comenzilor. În special, pentru verificarea adresei și a bonității, datele dumneavoastră sunt transferate la alți furnizori de servicii angajați de Emozioni Moda  pentru a oferi serviciile relevante. Interesele dumneavoastră legate de confidențialitate sunt luate în considerare conform prevederilor legale. Dacă este cazul, Emozioni Moda va utilizeaza aceste date în scopuri interne, de marketing. Vă puteți opune, în orice moment, procesării sau transmisiei datelor dumneavoastră în scopuri de marketing, trimițând un e-mail de refuz la Emozioni Moda ( [email protected] ) sau revocându-vă consimțământul. La primirea notificării dumneavoastră de refuz sau revocare, noi nu vă vom mai utiliza sau procesa datele corespunzătoare în scopuri interne. Datele dumneavoastră nu vor mai fi transmise unor terțe părți în scopuri de marketing.

 1. Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele care vă identifică personal sunt date care pot fi utilizate în mod explicit pentru a vă identifica. Acestea sunt date cum ar fi: numele, adresa, adresa poștală, numărul de telefon sau adresa de e-mail.

 1. Unde colectează Emozioni Moda astfel de informații?

Emozioni Moda vă solicită datele personale atunci când vă înregistrați în calitate de utilizator sau participați la sondaje și concursuri.

La abonarea pentru newsletter, adresa dumneavoastră de e-mail și, dacă este cazul, numele dumneavoastră vor fi utilizate de  Emozioni Moda în scopurile proprii de publicitate, până când vă dezabonați de la newsletter. Dezabonarea este gratuita, si este posibilă în orice moment.

 1. Datele dumneavoastră vor fi transmise către terți?

Emozioni Moda nu dezvăluie datele dumneavoastră personale către terțe părți, decât dacă dumneavoastră v-ați dat acordul în mod explicit pentru aceasta. Vă prețuim încrederea și depunem toate eforturile pentru a vă proteja datele.

Emozioni Moda pentru a oferi serviciile relevante. Interesele dumneavoastră legate de confidențialitate sunt luate în considerare conform prevederilor legale. Datele dumneavoastră nu vor fi transmise unor terțe părți în scopuri de marketing.

 1. Ce tip de date personale colectăm

Datele personale înseamnă orice informație referitoare la dumneavoastră care ne permite să vă identificăm, cum ar fi numele dumneavoastră, datele de contact și informațiile despre accesul dumneavoastră pe site-ul nostru.

Putem colecta date personale de la dumneavoastră atunci când vă creați un cont pe Emozioni Moda  în vederea evaluării ofertelor noastre, când utilizați site-ul web sau alte site-uri accesibile prin intermediul site-ului web, când participați la un sondaj sau concurs sau când ne contactați.

Mai exact, putem colecta următoarele categorii de informații:

 • Numele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numărul de telefon, cardul de credit / debit sau alte detalii de plată;
 • Informații detaliate despre cumpărători, care includ numele, data nașterii, sexul, ;
 • Informații despre utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru;
 • Comunicațiile pe care le faceți cu noi sau pe care le direcționați către noi prin scrisori, e-mailuri, servicii de chat, apeluri și rețele de socializare.

Vom procesa orice fel de alte date doar dacă v-ați dat consimțământul explicit sau acest lucru este cerut de legile în vigoare la acel moment dat sau ați facut publice aceste date în mod deliberat.

 1. Pentru ce folosim datele dumneavoastră personale, de ce și pentru cât timp

Datele dumneavoastră pot fi utilizate în următoarele scopuri:

 • În scopuri administrative sau juridice: folosim datele dumneavoastră pentru analiză statistică și de marketing, testarea sistemelor, studii privind satisfacția clienților, întreținere și dezvoltare, sau pentru a rezolva o dispută sau o revendicare. Societatea noastră nu realizează profilarea datelor pe baza datelor pe care le colectăm de la dumneavoastră în scopuri de analiză statistică și de marketing. Orice activitate de profilare va fi efectuată numai cu consimțământul dumneavoastră prealabil și depunând toate eforturile pentru a vă asigura că toate datele pe care se bazează sunt corecte.
 • Securitate, sănătate, administrație, prevenirea/detectarea infracțiunilor: este posibil să transmitem informațiile dumneavoastră autorităților guvernamentale sau organelor de aplicare a legii pentru a respecta cerințele legale;
 • Pentru comunicări ale Serviciului de asistență clienți: folosim datele dumneavoastră pentru a gestiona relația noastră cu dumneavoastră ca și client și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența dumneavoastră cu noi;
 • Pentru a furniza servicii personalizate: folosim datele dumneavoastră pentru a furniza informații care credem că vă interesează înainte, în timpul și după achiziția dumneavoastră și pentru a personaliza serviciile pe care vi le oferim, cum ar fi oferte speciale;
 • Marketing: din când în când, vă vom contacta cu informații despre oferte promoționale și produse auxiliare prin intermediul comunicărilor online. Cu toate acestea, veți avea opțiunea de a vă abona sau dezabona de la astfel de comunicări, indicând acest lucru în etapa de creare a contului   Emozioni   Moda,   sau explicit,   trimitand   un  mail   de  refuz   la   adresa de  e-mail : [email protected] . De asemenea, la orice comunicare online din partea noastră, veți avea ocazia să indicați că nu mai doriți să primiți materialele noastre de marketing direct.

Vom procesa datele dumneavoastră personale numai în cazul în care avem o bază legală pentru a face acest lucru. Baza legală va depinde de motivele pentru care am colectat și pentru care trebuie să folosim datele dumneavoastră personale.

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră personale într-unul sau mai multe dintre următoarele cazuri:

 • – Pentru a respecta o obligație legală (de exemplu, cerințele fiscale sau vamale sau cele privind protecția consumatorilor);
 • – Ne-ați dat consimțământul pentru utilizarea datele dumneavoastră personale (de exemplu, pentru utilizarea în scopuri comerciale);
 • – Pentru a vă proteja interesele vitale sau cele ale unei alte persoane;

Face parte din interesele noastre legitime în funcționarea ca o societate comercială (de exemplu, în scopuri administrative).

Doar copiii cu vârsta de cel puțin 16 ani pot să-și dea consimțământul. Pentru copiii sub această vârstă, este necesar consimțământul părinților sau al tutorilor legali ai copiilor.

Nu vom păstra datele dumneavoastră mai mult decât este necesar pentru a îndeplini scopul pentru care sunt prelucrate. Pentru a determina perioada de păstrare adecvată, luăm în considerare cantitatea, natura și sensibilitatea datelor personale, scopurile pentru care le prelucrăm și dacă putem atinge aceste scopuri prin alte mijloace.

Atunci când nu mai avem nevoie de datele dumneavoastră personale, le vom șterge sau distruge în siguranță. De asemenea, vom lua în considerare dacă și cum putem minimiza în timp cantitatea de date personale pe care le folosim și dacă putem asigura anonimitatea datelor dumneavoastră personale astfel încât acestea să nu mai fie asociate cu dumneavoastră sau să vă identifice, caz în care putem folosi acele informații fără a vă notifica ulterior.

 1. Ce face Emozioni Moda cu datele dumneavoastră?

Emozioni Moda colectează date statistice cu privire la utilizarea magazinului online, de exemplu atunci când participați la concursuri sau sondaje pe Emozioni Moda . Aceste date sunt stocate separat de datele cu caracter personal și nu permit tragerea niciunei concluzii cu privire la persoanele individuale. Emozioni Moda evaluează aceste date pentru a adapta oferta online și serviciile oferite necesităților dumneavoastră specifice.  Separând datele demografice de datele cu caracter personal, confidențialitatea dumneavoastră este protejată continu.

Atunci când vă înregistrați la newsletter-ul nostru, Emozioni Moda  utilizează datele dvs. în scopuri interne, de marketing. Puteți refuza în orice moment, procesarea sau transmiterea datelor dumneavoastră în scopuri de marketing, trimițând un e-mail la Emozioni Moda  sau revocându-vă consimțământul. La primirea notificării dumneavoastră de refuz sau revocare, noi nu vă vom mai utiliza sau procesa datele corespunzătoare, în scopuri interne, de marketing.

 1. Cum știu ce date sunt stocate de Emozioni Moda – dreptul la acces?

În conformitate cu Legea federală de protecția datelor (in Romania  Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date) , aveți dreptul la informații cu privire la datele dumneavoastră, la rectificarea, blocarea sau ștergerea acestora. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu Emozioni Moda,  prin e-mail [email protected] .

 1. Pot să-mi șterg din nou datele?

Dacă încredințați  Emozioni Moda  datele dumneavoastră cu caracter personal, aveți opțiunea de a le șterge în orice moment. Vă rugăm să luați legătura cu Emozioni Moda  prin e-mail  [email protected] .  Odată ce primim notificarea că v-ați retras consimțământul, nu vom mai procesa informațiile dumneavoastră  în scopul sau scopurile pentru care v-ați dat  acordul inițial, cu excepția cazului în care avem altă bază legitimă în acest sens.

 1. Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt mici fișiere text, utilizate de site-urile web pentru a-i identifica pe vizitatorii săi. Cookie-urile nu sunt programe care să poată interfera cu sistemul utilizatorului și nu îl pot deteriora. Cookie-urile de la  Emozioni Moda nu conțin niciun fel de date personale despre dumneavoastră, dar ajută Emozioni Moda, oferindu-i un indicator în analiza accesului paginilor. Aceasta face ca pagina de pornire să fie și mai bine adaptată necesităților dumneavoastră. Desigur, aveți oricând posibilitatea de a vă șterge cookie-urile prin intermediul browser-ului dumneavoastră.

 1. Care sunt termenii de utilizare a site-urilor conectate la Emozioni Moda?

Notă importantă: Emozioni Moda nu este responsabilă pentru conținutul site-urilor externe, chiar dacă link-urile redirecționează către acestea. Site-urile web externe au propriile lor politici de confidențialitate, independente de emozionimoda.ro si Sc. Lily’s Fashion srl . Emozioni Moda nu poartă nicio responsabilitate sau răspundere pentru conținutul ofertelor de pe internet ale terțelor părți.

 1. Dreptul de a modifica politicile cu notificare prealabilă

Emozioni Moda își rezervă dreptul de a-și modifica politicile în orice moment în conformitate cu reglementările legale privind protecția datelor. Emozioni Moda  va specifica în acest caz modificările în timp util.

Art. 10.     FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

10.1. Exceptand cazurile in care s-a prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

10.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

10.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

10.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

10.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 17.3.

Art. 11.     LEGEA APLICABILA. LITIGII

11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc site-ului si/sau al oricarui continut trimis de catre Emozioni Moda  Utilizatorului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele „Termeni si conditii”. Emozioni Moda nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

11.2. Prezentul document va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

11.3. Prezentele conditii constituie singurul instrument juridic probant pentru soluţionarea eventualelor litigii între părţi pe cale amiabilă ori, în caz de neînţelegere, prin acţiune în justiţie în daune interese adresată instanţei competente.

11.4. Orice disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” sau la executarea obligatiilor contractuale care ar putea sa apara intre Utilizator si Emozioni Moda se va rezolva pe cale amiabila.

11.5. Daca rezolvarea amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta de la sediul Emozioni Moda, in conformitate cu legile romane in vigoare.

11.6. Daca oricare dintre prevederile prezentelor conditii este sau devine nula, celelalte prevederi raman valabile. Orice prevedere nula va fi substituita cu o prevedere similara in sensul su scopul celor aratate mai sus.

Art. 12.     DREPTURI DE AUTOR

12.1. Intregul continut al Site-ului  reprezinta proprietatea Emozioni Moda, fiind protejat prin legislatia romana si internationala privind drepturile de autor.

12.2. Accesul la Site este oferit liber, cu exceptia paginilor destinate in mod exclusiv Utilizatorilor.

12.3. Toate drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest Site este detinut de Emozioni Moda sau de partenerii sai.

12.4. Nici un material de pe acest Site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, exprimata prin acord scris al Emozioni Moda.

12.5. Continutul acestui Site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe Site sunt protejate de legea dreptului de autor sau alte reglementari legale in domeniul proprietatii intelectuale si sunt proprietatea Emozioni Moda sau a partenerilor sai.

12.6. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informatiilor existente pe Site sau a unei parti din acestea, accesul sau folosirea informatiilor puse la dispozitie de Emozioni Moda  prin intermediul Site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, poate atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

12.7. Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe Site, postat de Emozioni Moda, de catre Utilizatori sau de catre oricare alte terte persoane, violeaza drepturile de autor sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de e-mail [email protected] .

12.8. Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui Site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea Site-lui, a continutului sau securitatii acestuia, sau incercarea de a afecta in mod negativ interesele serviciile si/sau angajatii Emozioni Moda sau ale partenerilor sai.

Art.13.     Dispozitii finale

13.1. Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului

13.2. Emozioni Moda nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

13.3. Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

13.4. Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.emozionimoda.ro  si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

13.6. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.emozionimoda.ro , Clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

*********