5 Trucuri pentru a purta tocuri înalte cu nonșalanță.

Pantofii cu toc… îi dorim de când lumea și pământul, îi iubim, ne fac sa părem mai înalte,  mai slabe, mai elegante, mai sexy…  dar, căci întotdeauna exista un dar, doar gândul la cum ne vom simți când ajungem seara acasă, dureri de picioare,  tălpi inflamate,  ne cam taie cheful de a le purta, nu ? Oare este adevărat ce se spune că pentru a fi frumoase trebuie sa suferim ? Nu, nu cred! Iată  câteva trucuri pentru  a putea purta tocuri cât mai înalte, fără să suferim !

  1. Alege întotdeauna mărimea corectă.

… Wow, tocmai ai găsit exact modelul de pantofi  visat și tocmai mărimea ta nu mai este… nu-i nimic îți zici, îmi cumpăr o pereche cu un număr mai mic… și ce-i dacă mă strânge un pic, poate se mai lasă… sau cu un număr  mare și îmi îndes eu ceva în vârf… nu? Greșit ! Ce trebuie să faci ? Nu le cumperi !  Nimic nu poate să-ți dea mai multe probleme și dureri de picioare decât o pereche de pantofi ori prea mari, de-ți alunecă piciorul în toate direcțiile, ori prea mic,  iar strânsoarea lor te vor duce cu gândul la sinucidere…

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 2.  Antrenamentul.

Da, exact, antrenamentul. Cu toate ne dorim să purtăm pantofi cu tocul cât mai înalt și cât mai suuubțireeee posibil, toate acestea  fără un antrenament  destoinic în prealabil, nu numai că vom apărea ca niște girafe paralizate ci și orice pas în plus pe acele tocuri o să-l simțim exact ca pe o sută de ace în tot corpul…. știți la ce mă refer, nu ? Ce faci? Antrenament baby.  Pentru început alege să porți  pantofi sau sandale cu tocuri înalte dar groase. Cele de 4 cm sunt numai bune.  In acest fel îți obișnuiești corpul și piciorul tău la înălțimea tocului. Pasul doi, acasă bineînțeles, încălțată cu minunații tai pantofi înalți, îți vei pune o carte pe cap și vei  începe să  pășești în așa fel încât cartea să nu îți cadă de pe creștet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uită-te la videoul de mai jos, Gigi Hadid ne dă câteva lecții de mers. Ok ? Bun,  acum poți să treci  la nivelul următor. Încalță-te cu pantofii mult visați și pleacă să cucerești lumea !

  • 3.  Mărimea tocului.

Cu cât tocul pantofului este mai înalt, cu atât parcă picioarele noastre  par mai lungi, mai subțiri, mai perfecte, nu-i așa? Dar, direct proporțional cu înălțimea tocului este și incomoditatea lor. Tocul cel mai comod este cel de 8 cm,   cel puțin aceasta este părerea mea, iar atunci când vreau să fiu mai „înaltă” un pic, adaug o platforma de 2 cm și bum, am câștigat 10 cm în înălțime. Ideea este că, întotdeauna o pereche de pantofi cu toc de 10 cm si platforma de 2 cm este mai comoda decât o pereche de pantofi cu un toc de 12 cm.

 

 

 

 

 

 

 

  • 4.  Pernuțele de silicon.

Oricât de antrenată ai să fii, oricât de ”comozi”  crezi că sunt pantofii pe care tocmai i-ai cumpărat, dacă trebuie să mergi la un eveniment unde trebuie să stai o noapte întreagă în picioare și să mai si dansezi pe deasupra, orice pantof/ sandală cu toc înalt, se va transforma în obiectul nostru de tortură.  Ce faci ? Secretul stă în pernuțele de silicon. Alege pe cele potrivite pantofilor și nu,  nu le aplici doar in momentul în care picioarele tale strigă după ajutor, ci le pui direct în pantofi înaaainteee de a pleca de acasă  spre evenimentul mult așteptat.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 5.  Și acum, trucul modelelor.

Ta, naaa…. Păi cine este mai în măsură să ne dea sfaturi în această materie decât faimoasele modele care, la  celebrele prezentări de modă, nu numai trebuie să stea cocoțate pe tocuri ore și ore ci și să mai pășească cu stil si eleganță? Se pare că  ele, pe lângă antrenamentele clasice de mers și ținută, în timpul prezentărilor de modă folosesc un mic truc.  Își leagă împreună degetul trei și patru al piciorului cu un leucoplast medical. De fapt, exact prin acea zonă a piciorului trece un nerv ce este stimulat de fiecare data când purtăm tocuri, prin legarea celor două degete, vom evita să le depărtăm și,  prin urmare, să simțim clasica durere! Tare,  nu ?

Enjoy !

******

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.