Salopeta, cum să fii în trend la schi.

Pentru mulți dintre noi, escapadele la munte fac parte dintre cele mai frumoase momente din an. Dacă îți place să te avânți pe pârtie și să experimentezi adrenalina pe care schiatul ți-o asigură, acum ai motive în plus să aștepți cu nerăbdare excursia mult visată. Dar pentru ca vacanța să fie una mai mult decât perfectă, ai nevoie de un look pe măsură. Cum? Simplu. Din  bagaj nu trebuie să-ți lipsească niciodată cel puțin una-doua salopete fashion de schi.  Nu numai că sunt foarte practice dar vor arata și nemaipomenit de bine în pozele pe care sigur le vei pune pe Facebook sau Instagram. Chiar dacă sporturile extreme nu te caracterizează, cine va ști că tu doar ai stat și ai urmărit scenariul savurându-ți vinul fiert absolut delicios?

Nu știi ce model de salopetă ar fii perfect pentru tine? Iată câteva sugestii să ieși din anonimat și să te remarci chiar și în vârf de munte.

 

Cumpără salopete de dama in culori puternice

Într-un peisaj complet înghețat și alb, cel mai ușor mod de a te remarca este sa porți culori puternice, așadar ce spui de o salopetă roșie ca focul ? Pe lângă faptul că îți vei contura o silueta de vis, vei crea un contrast plăcut între salopeta pe care o porți și zăpadă din jur. Și cine va avea poze demne de invidiat? Tu, desigur!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asumă-ți riscuri 

Viața chiar este prea scurtă ca să porți haine plictisitoare! Asumă-ți riscuri și poartă lucruri extravagante, pe care mulți nu ar îndrăzni să le cumpere. Poartă salopete de dama cu imprimeuri îndrăznețe, pe care nu le vezi zi de zi la cei din jurul tău, sau alege o salopeta complet albă pentru o prezentă elegantă, prețioasă și sofisticată.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Accesorizează

Un look de munte reușit, trebuie să exprime opulență! Poartă materiale sănătoase, care să exprime bucurie, relaxare, nu frig sau încorsetare.    In acest sens, accesorizează-ți salopeta cu mânuși de schi, căciulă de blană și bocanci speciali pentru munte, toate din materiale profesionale. Chiar dacă nu ai mai fost până acum la munte, nimeni nu va bănui că ești novice și nu ai știut ce să pui in bagaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salopetele sunt perfecte pentru orice tip de siluetă

Nici măcar să nu te gândești că tu nu poți purta așa ceva! Acestă tipologie de îmbrăcăminte poate fi purtată indiferent de siluetă. Nu contează că ești voluptoasă sau ai o siluetă de model, vei arăta incredibil îmbrăcată într-o salopetă.

Dacă totuși ti-e ”frică” să porți un model  de salopetă ce este într-o culoare puternică roșie, argintiu/auriu sau  ceva cu imprimeu bogat,  atunci, alegerea optimă cu care sigur vei merge direct la țintă este salopeta neagră.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O adevărată fashionistă va avea întotdeauna o apariție spectaculoasă chiar și pe culmile munților! Enjoy !

*****

edelweiss-shop.ro

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.