Culoarea hainelor şi personalitatea

Culorile hainelor pe care le purtăm sunt cele care atrag în primul rând atenţia asupra noastră. Alegerile pe care le facem în materie de culori spun foarte multe despre noi şi despre personalitatea noastră.starshiners.ro

Înainte de a deschide un subiect de discuţie, persoanele din jurul nostru vor răspunde mai întâi mesajului pe care îl transmite vestimentaţia pe care am ales-o. Culorile pot avea un impact foarte mare asupra emoţiilor noastre şi asupra celor din jur. Zilnic, suntem influenţaţi de culori, fie că realizăm sau nu acest lucru.

În general, atunci când avem o stare nu tocmai plăcută, alegem să purtăm culori precum gri sau maro, iar atunci când suntem fericite şi mulţumite, avem tendinţa să purtăm haine viu colorate care ne dau încredere în noi.

Alte aspecte foarte importante ce trebuie luate în considerare atunci când alegem culorile pe care le purtăm sunt: ocazia, anotimpul, locaţia, vârsta, dar şi culoarea pielii şi a părului.

Deschide şifonierul şi priveşte atent! Care este culoarea dominantă din garderoba ta? Ai haine foarte colorate sau mergi doar pe câteva nuanţe? Ştiind toate acestea, gândeşte-te dacă hainele din şifonierul tău te reprezintă şi au culorile care îţi plac. Acum, dacă nu eşti foarte mulţumită de ceea ce descoperi, nu te gândi că este timpul pentru o şedinţă de shopping. Câteodată, combinaţiile de culori pot crea exact efectul de care ai nevoie.

De exemplu, o jachetă roşie purtată cu o cămaşă albă la birou redă un aer de încredere şi putere, însă aceeaşi jachetă roşie purtată cu o bluză tot roşie şi decoltată nu este deloc recomandată pentru o ţinută office.

answear.ro

Mai mult, îţi recomandăm să porţi culori care se potrivesc foarte bine cu pielea şi părul tău. De exemplu, nu trebuie să porţi culori care redau încredere sau creativitate dacă acestea te fac să pari palidă. Culorile potrivite sunt cele care ne ajută să mascăm ridurile, ne fac pielea să strălucească şi ne ajută să părem mai fericite şi mai încrezătoare.

În concluzie, alegerea culorii vestimentaţiei pe care o purtăm poate spune foarte multe despre noi. Combinarea culorilor şi alegerea acelor culori care ne pun în valoare stilul şi frumuseţea ne pot ajuta să ne schimbăm radical look-ul şi să câştigăm încredere în noi.

(Sursa: petocuri.ro)

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.