Bine ati venit la magazinul on-line Emozioni Moda. Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online inseamna  acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenele si conditiile mai jos mentionate.Continuarea navigarii reprezinta acceptul tau privind termenii de utilizare si politica de confidentialitate. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne scrieti la adresa contact@emozionimoda.ro 
TERMENI SI CONDITII DE VANZARE-CUMPARARE  
Art. 1.         GENERALTĂȚI

1.1. Prezentele clauze sunt valabile pentru afacerile comerciale desfasurate de SC Emozioni Moda Shop srl, cu sediul in Deva, B-dul 1 Decembrie 1918, Bl A parter, avand numarul de inregistrare in Registrul Comertului j/20/1207/29.11.2016 si CUI 36795935, cu cont deschis la BANCA TRANSILVANIA – RO86BTRLRONCRT0375731101, denumita in continuare Emozioni Moda, si persoana fizica sau juridica care lanseaza o comanda folosind platforma site-ului www.emozionimoda.ro sau prin alte modalitati mentionate in mod expres in cuprinsul prezentului contract si care achizitioneaza produsele comercializate de Emozioni Moda , denumit in continuare Utilizator sau Client.

1.2. Acestea constituie cadrul in care se desfasoara relatiile contractuale intre parti, iar clientul a luat cunostinta de ele prin citirea si acceptarea lor la momentul inregistrarii ca utilizator / cumparator pe site-ul www.emozionimoda.ro

1.3. In cazul in care intre parti s-a incheiat un contract care contine clauze specifice, are prioritate acel contract iar prezentele clauze vin in completarea acestuia, in masura in care contractul nu contine dispozitii contrare, care se vor aplica cu prioritate.

Art.2   OBIECTUL CONTRACTULUI

2.1.  Obiectul contractului priveste comercializarea produselor Emozioni Moda, conform ofertei sale comerciale.

2.2. Prezentele clauze comerciale sunt aplicabile tuturor operatiunilor de vanzare / cumparare de bunuri incheiate la distanta si realizate prin intermediul modalitatilor mentionate in cuprinsul acestui Document.

 2.3. Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare a site-ului / continutului / serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu a incheiat cu Emozioni Moda un alt contract distinct, care se va aplica cu prioritate.

Art. 3.   CONDITII GENERALE DE FOLOSIRE A SITE-ULUI/SERVICIULUI

3.1. Accesul la SERVICIU se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.emozionimoda.ro.

3.2. Folosirea, vizitarea si vizualizarea continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele clauze.

3.3. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din aceasta activitate. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale sau de orice alta natura produse site-ului, continutului, serviciului Emozioni Moda  sau oricarui tert cu care Emozioni Moda are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

3.4. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:

3.4.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de catre Emozioni Moda prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea Emozioni Moda  de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea lui Emozioni Moda

3.4.2. Emozioni Moda va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
3.5. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

3.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 3.4 si/sau 3.5, acesta poate sa contacteze adresa de e-mail contact@emozionimoda.ro, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Emozioni Moda destinate acestui scop.

3.7. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de  Emozioni Moda.

3.8. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Emozioni Moda  si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, Emozioni Moda va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

3.9. Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui Site, cu sau fara o notificare prealabila.

3.10. Emozioni Moda nu este raspunzatoare fata de Utilizatori sau fata de orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului.

3.11. Emozioni Moda poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a Site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest Site si nu au caracter retroactiv.

3.12. Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale Site-ului/structurii acestuia/serviciilor oferite, inclusiv modificari ce ar putea afecta Site-ul si/sau orice parte a continutului Site-ului, de a introduce materiale publicitare de orice natura cu respectarea legislatiei in vigoare., fara notificare prealabila a Utilizatorilor.

Art.4.   CONTINUTUL

4.1. Continutul informativ/imagistic prezentat pe site-ul Emozioni Moda este proprietatea intelectuala a SC Emozioni Moda Shop srl.

4.2. Clientului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de catre Emozioni Moda, folosirea continutului sau a oricarei parti din acesta in afara site-ului Emozioni Moda, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Emozioni Moda asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Emozioni Moda.

4.3. Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului Document, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Emozioni Moda si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea Emozioni Moda cu referire la acel continut.

4.4. Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu alte prevederi ale documentului.

4.5. In cazul in care Emozioni Moda confera Clientului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor parti din continut definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista, si nu reprezinta un angajament contractual din partea Emozioni Moda pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

4.6. Nici un continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Emozioni Moda si/sau al unui angajat al Emozioni Moda care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

4.7. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de Acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

Art.5.         DATE DE CONTACT

5.1. Emozioni Moda publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa, de catre Client sau Utilizator.

5.2. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea  Emozioni Moda de a contacta Utilizatorul sau Clientul.

5.3. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Emozioni Moda se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si Emozioni Moda, Utilizatorul/Clientul consimtind astfel sa primeasca notificarile din partea Emozioni Moda in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

5.5. Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

Art. 6.         POLITICA DE VANZARE ONLINE

6.1. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online inseamna  acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenele si conditiile  mentionate .

6.2. Accesul la serviciu este permis oricarui Utilizator  atat celor care poseda sau isi creeaza un cont, primind un nume de utilizator (Username) si stabilindu-si o parola, cat si acelor care finalizeaza o comanda ca utilizator neinregistrat.

6.3. Parola fiecarui Utilizator este confidentiala, netransmisibila. Fiecare Utilizator este in intregime responsabil  si e raspunzator de utilizarea inregistrarii sale.

6.4. Fiecare Utilizator va sesiza Emozioni Moda in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii sale. Emozioni Moda nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre Utilizatori. In cazul in care se constata utilizarea contului unui Utilizator de catre alte persoane, Emozioni Moda isi rezerva dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul respectiv si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a Bazei de date.

6.5. Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a limita accesul Utilizatorului / Clientului la serviciu, in functie de comportamentul acestuia fata de Emozioni Moda, precum si in situatii in care Utilizatorul foloseste pe site sau in comunicarile cu Emozioni Moda un limbaj neadecvat ori produce un prejudiciu material sau de imagine al  Emozioni Moda sau partenerilor sai.

6.6. In cazul in care un client a emis o comanda pe care nu a ridicat-o sau a anulat-o, Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a bloca contul acelui client, fara notificare prealabila.

Art. 7.     PRODUSELE COMERCIALIZATE DE EMOZIONI MODA

7.1. Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.emozionimoda.ro , sunt  in conformitate cu normele UE, iar factura fiscala se elibereaza o data ce Clientul finalizeaza comanda si se transmite prin intermediul e-mail-ului, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Emozioni Moda isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a Emozioni Moda sau in cazul in care intevin alte probleme care impiedica Emozioni Moda sa onoreze comanda.

7.2. Preturile prezentate includ TVA (care la acest moment este de 19 % din valoarea produsului) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

7.3. Pretul de achizitie tiparit pe factura in momentul confirmarii comenzii, va fi declarat  ca fiind comanda ferma.

7.4. Emozioni Moda nu ofera nici o garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia Emozioni Moda de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Art.8. VALABILITATEA PRETURILOR SI A OFERTELOR SPECIALE/PROMOTIONALE

8.1. Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului.

8.2. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor  promotionale si nu numai,  este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

8.3. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.

8.4. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

8.5. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.

8.6. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare.

Art. 9.    COMANDA ON-LINE

9.1. Clientul poate efectua comenzi pentru produse comercializate la un moment dat exclusiv pe site.

9.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

9.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca Emozioni Moda poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de Emozioni Moda, in functie de scop/situatie:

9.3.1. Validarea disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client;

9.3.2. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor;

9.3.3. Informarea Clientului cu privire la stadiul livrarii produselor, la conditiile de plata, precum si cu privire la orice probleme care se pot ivi pe parcursul derularii raporturilor contractuale derulate in baza respectivei comenzi.

9.4. Emozioni Moda poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri: a)Datele furnizate de catre Client, pe site sau in cuprinsul comenzii, sunt incomplete sau incorecte; b)Activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura Emozioni Moda si/sau partenerilor acestuia.

9.5. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care Emozioni Moda informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.

9.6. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.

Art. 10.     PLATA PRODUSELOR

10.1. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.emozionimoda.ro  conform acestor „Termeni si Conditii” se poate efectua in avans sau la livrarea produselor.

10.2. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Emozioni Moda  la adresa de e-mail contact@emozionimoda.ro . Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Emozioni Moda

10.3. Taxele de transport sunt suportate de catre cumparator in cazul in care valoarea comenzii nu depaseste un prag inscris intr-una din ofertele nostre ocazionale.

10.4. Pretul final platit de client este format din pretul produsului plus cheltuielile de expeditie.

10.5.Emozioni Moda nu percepe nici o alta taxa suplimentara. Pentru orice alta taxa perceputa suplimentar, Clientul/Utilizatorul este obligat sa se  adreseze  in scris sau telefonic la sediul societatii nostre.

Art. 11.     LIVRAREA

11.1. Livrarea produselor se realizeaza prin metoda cu plata prin ramburs, si  se va face atat prin serviciul de curierat rapid, acolo unde respectiva societate de curierat isi onoreaza serviciile ( pe teritoriul Romaniei), sau prin posta, oriunde pe teritoriul Romaniei.

11.2. Emozioni Moda isi rezerva dreptul sa solicite Clientilor confirmarea comenzii emise inainte de onorarea acesteia prin contactarea telefonica a clientilor.  In cazul in care clientul nu confirma verbal la numarul de telefon prezentat in comanda, Emozioni Moda are dreptul de a anula comanda pe motiv de neconfirmare.

11.3. Costurile de livrare  prin curier (atunci cand este cazul) sunt numite in site „Fan Courier” si in momentul actual sunt de 19 lei,  „Posta Romana” si in momentul actual este de 15 lei, sau „Livrare Gratuita” si in momentul actual se adreseaza cosului ce depasete suma de 300 lei.  Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a modifica aceaste sume in functie de cerintele societati Emozioni Moda Shop srl, fara a informa in prealabil utilizatorul, respectand toate contractele in derulare si intrand in vigoare automat cu efectuarea unei noi comenzi.

11.4. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce reuseste sa contacteze clientul. In cazul in care nici la cea de-a doua incercare de livrare clientul nu este gasit la adresa de livrare, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu Emozioni Moda, clientul urmand sa suporte toate consecintele aferente. Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a verifica validitatea comenzi efectuate de catre client, utilizind atat serviciul e-mail cat si cel telefonic.

11.6. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare perfecta si o reprezinta plata efectuata catre curier. Factura constituie dovada incheierii contractului de vanzare-cumparare, conform legislatiei romanesti in vigoare si exprima acordul explicit cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conforme cu comanda si cu nevoile acestuia.

11.7. Emozioni Moda isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Emozioni Moda care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

11.8. Mai multe informatii privind modalitatile de livrare, durata livrarii, se gasesc in sectiunea „Optiun de plata & Livrare”.

Art. 12.    GARANTIA PRODUSELOR. RECLAMATII

12.1. Emozioni Moda raspunde in perioada de garantie pentru calitatea produselor vandute. Conditiile de garantie acordate consumatorilor sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

12.2. Clientul are obligatia sa manipuleze, sa transporte, sa dezambaleze, sa depoziteze, sa conserve si sa utilizeze produsele in conformitate cu prescriptiile date de Emozioni Moda. Emozioni Moda nu raspunde pentru defectiunile aparute ca urmare a nerespectarii acestor prescriptii de catre client.

12.3. Reclamatiile trebuie realizate conform prevederilor de mai jos, in caz contrar nefiind luate in seama:

12.3.1. reclamatiile se transmit in scris;

12.3.2. reclamaţii se transmit în maxim 48 ore de la data livrarii catre client;

12.3.3. reclamaţia va fi însoţită de date concrete legate de numărul comenzii, numărul facturii, numărul coletelor, modalitatea de transport, motivul reclamaţiei, cauzele presupuse a fi condus la reclamaţie, pretenţiile clientului.

12.4. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, plus copie de pe factura fiscala trimisa via e-mail si chitanta de la curier in original. In cazul in care produsele sunt returnate catre Emozioni Moda neinsotite de aceste documente, produsele pot fi restituite solicitantului/expeditorului fara ca Emozioni Moda  sa solutioneze cererea de acordare a garantiei.

Emozioni Moda va raspunde reclamatiei în termen de max. 5 zile de la primirea acesteia. In vederea solutionarii reclamatiei, Emozioni Moda poate sa decida:

12.4.1  respingerea reclamatiei;

12.4.2. remedierea mărfii reclamate pe cheltuiala sa;

12.4.3. acordarea unui rabat;

12.4.4. înlocuirea mărfii sau returnarea acesteia.

12.5  Nici o reclamatie nu va fi luata in calcul daca marfa a fost modificata, prelucrata sau s-a intervenit in orice fel asupra ei. Prezenta enumerare nu este limitativa.

12.6. Clientul nu este indreptatit sa solicite daune interese cu privire la calitatea sau cantitatea marfurilor achizitionate de la Emozioni Moda daca nu a respectat procedura de reclamatie sus-mentionata.

Art. 13.    RETURNAREA PRODUSELOR si CODUL DE PROMOTIE

13.1. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit. e.

13.2. Consumatorul /Clientul este obligat sa notifice Emozioni Moda intentia sa de a returna produsele achizitionate.fiind obligat sa faca aceasta notificare atat telefonic la numerele de telefon: +40 732 819629, cat si prin e-mail la adreasa contact@emozionimoda.ro,  mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa. precum si codul produselor pe care doreste sa le returneze  urmand sa alature aceste copii la prodursele restituite,  fara a da absolut nici o explicatie si fara a plati penalitati sau despagubiri.

13.3. RETURUL sau  INLOCUIREA PRODUSULUI se va efectua prin serviciul postal  POSTA ROMANA. Optiunea de Retur Gratuit NU se aplica pentru coletele trimise in strainatate. Coletul ce va fi trimis prn alt servici de curierat decat POSTA ROMANA se declara RETUR  NUL.

13.4 Consumatorul /Clientul este obligat sa notifice Emozioni Moda intentia sa de a-i fi inlocuite produsele achizitionate in termen de maximum 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor. Orice alta notificare care ajunge dupa acest termen este declarata nula.

13.5. Consumatorul /Clientul poate opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru.. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, se va  plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, se va  primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

13.6. Daca din greseala, s-a livrat alt produs decat cel comandat Consumatorul /Clientul trebuie sa semnaleze cat mai curand posibil acest lucru (maxim 10 zile lucratoare), pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Emozioni Moda Shop srl. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Emozioni Moda Shop srl.

13.7. In cazul in care Consumatorul /Clientul expediaza  coletul cu plata ramburs,  prin alt serviciu de curierat in afata de Posta Romana, Emozioni Moda   isi rezerva dreptul  de a refuza acest colet, fara nici un fel de notificare ulterioara considerand returul ca ne-valid.

13.8. In cazul returnarii unui produs care nu se afla in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit), Emozioni Moda va considera returul ne-valid si va fi indreptatita sa refuze restituirea pretului.

13.9. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va realiza in cel mult 7 de zile de la confirmarea returului.

13.10. In cazul in care Clientul solicita inlocuirea produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in limitele stocului din acel moment si in conditiile unei comenzi normale.

13.11. In cazul in care Consumatorul /Clientul a returnat un produs si solicita inlocuirea iar Emozioni Moda nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, aceasta va oferi Clientului contravaloarea produsului sau alt produs in cazul in care Clientul accepta acest lucru.

13.12. Contravaloarea serviciilor suplimentare, incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre Client, nu se ramburseaza.

13.13. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre SC Emozioni Moda Shop srl doar daca returul / re-expedierea se efectueaza cu serviciul de curierat  POSTA ROMANA, alt  serviciu de curierat  produce efecte de nulitate a transportului. Optiunea de Retur Gratuit NU se aplica pentru coletele trimise in strainatate.

13.14. CODUL DE PROMOTIE  este VARIABIL ca suma  sau procent,  ocazional si in limita stocului disponibil. Emozioni Moda are obligatia de a prezenta pe pagina HOME toate promotiile si codurile disponibile si toate informatiile aferente precum obtinerea, folosirea, si  intervalul de timp al promotiei si a codului aferent.  Codul de promotie  se schimba periodic, el fiind comunicat la cererea clientului prin e-mail: contact@emozionimoda.ro , sau  prin mesageria paginii facebook : Emozioni Moda.

Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a prezenta Cuponul de Promotie  ocazional, pe perioade determinate de timp, cu sume sau procente variabile, pe produse sau sectiuni variabile si in limita stocului disponibil. se aplica doar  la diferite articole si pentru diferite marimi si  este valabil in limita stocului disponibil.  Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a modifica aceaste sume , procente sau produse  in functie de cerintele societati Emozioni Moda Shop srl, fara a informa in prealabil utilizatorul, respectand toate contractele in derulare si intrand in vigoare automat cu efectuarea unei noi comenzi.

13.15. Cum se obtine Cuponul de Promotie:  In baza paginii „HOME” se deschide  fereastra cu „CERE  CUPONUL DE PROMOTIE” unde Consumatorul /Clientul printr-o adresa de e-mail valida cere acest cod de promotie pentru al doilea produs dorit. Totodata CUPONUL de PROMOTIE  poate fi cerut si pe Facebook , pe pagina noastra Emozioni Moda, intr-un mesaj privat. La aceasta adresa Emozioni Moda va trimite catre Client un COD pentru folosirea CUPONULUI de PROMOTIE  si toate informatiile necesare utilizarii acestuia.  Valabilitatea unui cupon este 48 ore de la furnizarea acestuia, urmand ca dupa acest timp sa devina NUL. Emozioni Moda nu isi asuma nici un fel de culpa daca Consumatorul /Clientul nu foloseste in timp util Codul Cuponului de Promotie  si produsul ales de Consumator/Clientul iese din stoc!

Art. 14.       BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER

14.1. Abonare si dezabonarea la buletinul informativ / newsletter-ul site-ului www.emozionimoda.ro  este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare.

14.2. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si respecta reglementarile privind Comertul Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, astfel cum sunt acestea stabilite de legislatia romana si internationala.

14.3. Primirea buletinului informativ / newsletter presupune completarea unui formular de catre Utilizator sau Client si acceptarea neconditionata a documentului, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord. Utilizatorul poate de asemenea sa isi manifeste acordul privind primirea buletinului informativ la momentul deschiderii unui cont de Utilizator.

14.4. Datele preluate de la Utilizator sau Client in scopul expedierii buletinului pot fi folosite de catre Emozioni Moda in limitele Politicii de confidentialitate.

14.5. Renuntarea la primirea buletinului informativ de catre Utilizator sau Client, se poate face in orice moment astfel:

14.5.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricarui buletin informativ primit;

14.5.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi buletinul si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului;

14.5.3. Prin contactarea  Emozioni Moda, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

14.6. Renuntarea la primirea buletinului informativ nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.

14.7. Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite buletinul informativ cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi buletinul informativ, fara nici un angajament ulterior din partea Emozioni Moda  sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

14.8. Emozioni Moda nu va include in buletinele sale informative transmise Utilizatorului sau Clientului niciun alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Emozioni Moda, la momentul expedierii buletinului.

14.9. Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document. Emozioni Moda detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si cele aplicabile informatiilor publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

14.10. Abonatii newsletter-ului Emozioni Moda pot retrimite aceste comunicari comerciale altor persoane numai pe propria raspundere si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Emozioni Moda mesajele comerciale se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Emozioni Moda nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

14.11. Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Art. 15.    LIMITARE DE RESPONSABILITATE

15.1. Persoanele care utilizeaza site-ul accepta in mod expres si implicit ca sunt de acord cu faptul ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Emozioni Moda se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, referitoare la utilizarea site-ului.

15.2. Emozioni Moda nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu, etc.) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

15.3. Emozioni Moda nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca informatiile continute de site vor implini toate cerintele Utilizatorilor, ca serviciile informatice pe care se bazeaza functionarea site-ului vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, calitatea oricaror informatii obtinute prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele Utilizatorilor, orice eroare de program va fi corectata, precum si orice alte aspecte similare.

15.4. Emozioni Moda nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris Emozioni Moda.

15.5. Emozioni Moda nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

15.6. Emozioni Moda este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Emozioni Moda atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

15.7. Exceptand obligatia legala de garantie,Emozioni Moda nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:serviciul/produsul va fi potrivit cerintelor clientului; serviciul/produsul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel; produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.

15.8. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

15.9. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

15.10. Emozioni Moda depune eforturi permanente pentru a asigura o buna functionare si o maxima securitate a acestui Site. Cu toate acestea Emozioni Moda nu isi asuma nici o obligatiei si nu garanteaza in nici un fel ca acest site este in mod permanent operational si lipsit de orice defecte functionale.

15.11. Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde postari ale Utilizatorilor, raspunderea asupra continutului acestor postari revine in intregime autorilor acestora

15.12. Emozioni Moda nu garanteaza in nici un mod ca documentele, fisierele sau orice alte pachete de date care sunt continute sau au legatura cu acest site nu contin virusi si nu va avea nici o responsabilitate pentru nici un fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui site.

15.13. Emozioni Moda nu isi asuma angajamentul sa aduca la zi informatiile si materialele de pe Site cu o anumita frecventa/periodicitate. Informatiile pot suferi schimbari oricand si fara aviz si vor putea fi incorporate in urmatoarele modificari ale Site-ului, care vor fi realizate in functie de posibilitatile Emozioni Moda.

15.14. Emozioni Moda nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire a datelor sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Emozioni Moda a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

-utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor publicate pe Site;

-acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;

-declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor Site-ului si/sau Continutului;

-orice alta problema legata de continutul Site-ului.

Art. 16.    POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

16.1. Emozioni Moda garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Emozioni Moda pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Emozioni Moda nu implica obligatie din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@emozionimoda.ro  sau prin posta la adresa specificata pe site.

16.2. Informatiile furnizate catre Emozioni Moda sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului OFG, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. Emozioni Moda nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

16.3. Emozioni Moda certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia clientilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ): dreptul de a cere Emozioni Moda sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit; dreptul de a cere Emozioni Moda sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; dreptul de a cere Emozioni Moda sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;  dreptul de a cere Emozioni Moda sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@emozionimoda.ro  sau prin posta, la adresa indicata pe site.

16.4. Emozioni Moda nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

16.5. Emozioni Moda nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/etc) informatii referitoare la date confidentiale (cu exceptia datelor solicitate la momentul deschiderii contului de utilizator, in masura in care aceste date ar putea fi considerate confidentiale), conturi/carduri bancare sau parole personale.

16.6. Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

16.7. Emozioni Moda declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Emozioni Moda. Clientul sau Utilizatorul va informa Emozioni Moda asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

16.8. Emozioni Moda nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia. Comunicarile realizate de catre Emozioni Moda prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

16.9. Emozioni Moda nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre Site sau catre adresele de e-mail ale operatorului/administratorului Site-ului, ci numai faptul ca Emozioni Moda nu va face publice datele respective.

16.10. Emozioni Moda se obliga sa nu faca publice adresele de e-mail ale Utilizatorilor si sa nu le dezvaluie unor terte parti, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

16.11. Emozioni Moda nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

17. Politica de Confidențialitate  2018

Emozioni Moda foloseste Cookies pentru a optimiza experienta ta de shoping. Continuarea navigarii reprezinta acceptul tau privind termenii de utilizare si politica de confidentialitate.

emozionimoda.ro  este magazinul online al Sc Emozioni Moda Shop srl, denumit in continuare Emozioni Moda.    Pentru Emozioni Moda, protecția datelor cu caracter personal are cea mai mare prioritate. Aici puteți citi toate informațiile importante cu privire la protecția datelor:

 1. Generalități

Toate datele personale vor fi considerate confidențiale. Datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastră sunt procesate, utilizate și stocate în scopul procesării și executării comenzii dumneavoastră. Dacă este necesar, datele dumneavoastră sunt, de asemenea, transmise partenerilor de servicii necesari (de exemplu, serviciile de transport), fiind procesate și utilizate de ultimii doar în scopul realizării comenzilor. În special, pentru verificarea adresei și a bonității, datele dumneavoastră sunt transferate la alți furnizori de servicii angajați de Emozioni Moda  pentru a oferi serviciile relevante. Interesele dumneavoastră legate de confidențialitate sunt luate în considerare conform prevederilor legale. Dacă este cazul, Emozioni Moda va utilizeaza aceste date în scopuri interne, de marketing. Vă puteți opune, în orice moment, procesării sau transmisiei datelor dumneavoastră în scopuri de marketing, trimițând un e-mail de refuz la Emozioni Moda ( contact@emozionimoda.ro ) sau revocându-vă consimțământul. La primirea notificării dumneavoastră de refuz sau revocare, noi nu vă vom mai utiliza sau procesa datele corespunzătoare în scopuri interne. Datele dumneavoastră nu vor mai fi transmise unor terțe părți în scopuri de marketing.

 1. Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele care vă identifică personal sunt date care pot fi utilizate în mod explicit pentru a vă identifica. Acestea sunt date cum ar fi: numele, adresa, adresa poștală, numărul de telefon sau adresa de e-mail.

 1. Unde colectează Emozioni Moda astfel de informații?

Emozioni Moda vă solicită datele personale atunci când efectuați o comandă, vă înregistrați în calitate de client/clientă sau participați la sondaje și concursuri.
Noi stocăm textul contractului și vă trimitem datele comenzii prin e-mail. Puteți citi aici termenii și condițiile, în orice moment: http://nou.emozionimoda.ro/termeni-si-conditii/  Puteți vizualiza comenzile trecute în contul dumneavoastră de client. Datele dumneavoastră vor fi stocate într-o zonă special protejată a Emozioni Moda și vor fi arhivate numai dacă dumneavoastră ni le puneți la dispoziție în mod explicit.

La abonarea pentru newsletter, adresa dumneavoastră de e-mail și, dacă este cazul, numele dumneavoastră vor fi utilizate de  Emozioni Moda în scopurile proprii de publicitate, până când vă dezabonați de la newsletter. Dezabonarea este gratuita, si este posibilă în orice moment.

 1. Datele dumneavoastră vor fi transmise către terți?

Emozioni Moda nu dezvăluie datele dumneavoastră personale către terțe părți, decât dacă dumneavoastră v-ați dat acordul în mod explicit pentru aceasta. Vă prețuim încrederea și depunem toate eforturile pentru a vă proteja datele.

Toate datele personale vor fi considerate confidențiale. Datele cu caracter personal colectate de la dumneavoastră vor fi prelucrate în scopul procesării și executării comenzii dumneavoastră, fiind utilizate și stocate în mod corespunzător. Dacă este necesar, datele dumneavoastră, vor fi transmise partenerilor de servicii necesari (de exemplu, serviciile de transport). Datele vor fi procesate și utilizate exclusiv în scopul procesării comenzilor.  În special pentru verificarea adresei și bonității, datele dumneavoastră sunt transferate la alți furnizori de servicii, angajați de

Emozioni Moda pentru a oferi serviciile relevante. Interesele dumneavoastră legate de confidențialitate sunt luate în considerare conform prevederilor legale. Datele dumneavoastră nu vor fi transmise unor terțe părți în scopuri de marketing.

 1. Ce tip de date personale colectăm

Datele personale înseamnă orice informație referitoare la dumneavoastră care ne permite să vă identificăm, cum ar fi numele dumneavoastră, datele de contact, detaliile de plată și informațiile despre accesul dumneavoastră pe site-ul nostru.

Putem colecta date personale de la dumneavoastră atunci când vă creați un cont pe Emozioni Moda  în vederea evaluării ofertelor noastre sau achiziționării unui produs din magazinul nostru on-line, când utilizați site-ul web sau alte site-uri accesibile prin intermediul site-ului web, când participați la un sondaj sau concurs sau când ne contactați.

Mai exact, putem colecta următoarele categorii de informații:

 • Numele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numărul de telefon, cardul de credit / debit sau alte detalii de plată;
 • Informații detaliate despre cumpărători, care includ numele, data nașterii, sexul, ;
 • Informații despre utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru;
 • Comunicațiile pe care le faceți cu noi sau pe care le direcționați către noi prin scrisori, e-mailuri, servicii de chat, apeluri și rețele de socializare.

Vom procesa orice fel de alte date doar dacă v-ați dat consimțământul explicit sau acest lucru este cerut de legile în vigoare la acel moment dat sau ați facut publice aceste date în mod deliberat.

 1. Pentru ce folosim datele dumneavoastră personale, de ce și pentru cât timp

Datele dumneavoastră pot fi utilizate în următoarele scopuri:

 • Pentru furnizarea produselor și serviciilor pe care le solicitați: folosim informațiile pe care ni le furnizați pentru a efectua serviciile pe care le-ați solicitat în legătură cu achizițiile dumneavoastră, inclusiv modificările solicitate legate de aceste achiziții;
 • Pentru a vă contacta în cazul unei schimbări a condițiilor de achiziție. Aceste informații nu au scop comercial și nu vă puteți dezabona de la ele;
 • Pentru verificarea cardului de credit sau a altui tip de card folosit pentru plată: folosim informațiile dumneavoastră de plată în scopuri de contabilitate, facturare și audit și pentru detectarea și/sau prevenirea oricăror activități frauduloase;
 • Pentru verificarea contului bancar furnizat de dvs. in cazul unui ramburs de suma.
 • În scopuri administrative sau juridice: folosim datele dumneavoastră pentru analiză statistică și de marketing, testarea sistemelor, studii privind satisfacția clienților, întreținere și dezvoltare, sau pentru a rezolva o dispută sau o revendicare. Societatea noastră nu realizează profilarea datelor pe baza datelor pe care le colectăm de la dumneavoastră în scopuri de analiză statistică și de marketing. Orice activitate de profilare va fi efectuată numai cu consimțământul dumneavoastră prealabil și depunând toate eforturile pentru a vă asigura că toate datele pe care se bazează sunt corecte.
 • Securitate, sănătate, administrație, prevenirea/detectarea infracțiunilor: este posibil să transmitem informațiile dumneavoastră autorităților guvernamentale sau organelor de aplicare a legii pentru a respecta cerințele legale;
 • Pentru comunicări ale Serviciului de asistență clienți: folosim datele dumneavoastră pentru a gestiona relația noastră cu dumneavoastră ca și client și pentru a ne îmbunătăți serviciile și experiența dumneavoastră cu noi;
 • Pentru a furniza servicii personalizate: folosim datele dumneavoastră pentru a furniza informații care credem că vă interesează înainte, în timpul și după achiziția dumneavoastră și pentru a personaliza serviciile pe care vi le oferim, cum ar fi oferte speciale;
 • Marketing: din când în când, vă vom contacta cu informații despre oferte promoționale și produse auxiliare prin intermediul comunicărilor online. Cu toate acestea, veți avea opțiunea de a vă abona sau dezabona de la astfel de comunicări, indicând acest lucru în etapa de creare a contului   Emozioni   Moda,   sau explicit,   trimitand   un  mail   de  refuz   la   adresa de  e-mail : contact@emozionimoda.ro . De asemenea, la orice comunicare online din partea noastră, veți avea ocazia să indicați că nu mai doriți să primiți materialele noastre de marketing direct.

Vom procesa datele dumneavoastră personale numai în cazul în care avem o bază legală pentru a face acest lucru. Baza legală va depinde de motivele pentru care am colectat și pentru care trebuie să folosim datele dumneavoastră personale.

În cele mai multe cazuri, va trebui să procesăm datele dumneavoastră personale pentru a le putea introduce în contractul nostru de vânzare cu dumneavoastră

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră personale într-unul sau mai multe dintre următoarele cazuri:

 • – Pentru a respecta o obligație legală (de exemplu, cerințele fiscale sau vamale sau cele privind protecția consumatorilor);
 • – Ne-ați dat consimțământul pentru utilizarea datele dumneavoastră personale (de exemplu, pentru utilizarea în scopuri comerciale);
 • – Pentru a vă proteja interesele vitale sau cele ale unei alte persoane;

Face parte din interesele noastre legitime în funcționarea ca o societate comercială (de exemplu, în scopuri administrative).

Doar copiii cu vârsta de cel puțin 16 ani pot să-și dea consimțământul. Pentru copiii sub această vârstă, este necesar consimțământul părinților sau al tutorilor legali ai copiilor.

Nu vom păstra datele dumneavoastră mai mult decât este necesar pentru a îndeplini scopul pentru care sunt prelucrate. Pentru a determina perioada de păstrare adecvată, luăm în considerare cantitatea, natura și sensibilitatea datelor personale, scopurile pentru care le prelucrăm și dacă putem atinge aceste scopuri prin alte mijloace.

De asemenea, trebuie să luăm în considerare perioadele pentru care ar putea fi necesar să păstrăm date cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile legale (de exemplu, în legătură cu revendicările pentru returnarea produselor) sau pentru a ne ocupa de reclamații, întrebări și pentru a ne proteja drepturile legale în cazul unei revendicări.

Atunci când nu mai avem nevoie de datele dumneavoastră personale, le vom șterge sau distruge în siguranță. De asemenea, vom lua în considerare dacă și cum putem minimiza în timp cantitatea de date personale pe care le folosim și dacă putem asigura anonimitatea datelor dumneavoastră personale astfel încât acestea să nu mai fie asociate cu dumneavoastră sau să vă identifice, caz în care putem folosi acele informații fără a vă notifica ulterior.

 1. Ce face Emozioni Moda cu datele dumneavoastră?

Emozioni Moda  are nevoie de datele dumneavoastră în primul rând pentru procesarea comenzilor și plăților și, de asemenea, colectează date statistice cu privire la utilizarea magazinului online, de exemplu atunci când participați la concursuri sau sondaje pe Emozioni Moda . Aceste date sunt stocate separat de datele cu caracter personal și nu permit tragerea niciunei concluzii cu privire la persoanele individuale. Emozioni Moda evaluează aceste date pentru a adapta oferta online și serviciile oferite necesităților dumneavoastră specifice.  Separând datele demografice de datele cu caracter personal, confidențialitatea dumneavoastră este protejată continu.

Atunci când vă înregistrați la newsletter-ul nostru, Emozioni Moda  utilizează datele dvs. în scopuri interne, de marketing. Puteți refuza în orice moment, procesarea sau transmiterea datelor dumneavoastră în scopuri de marketing, trimițând un e-mail la Emozioni Moda  sau revocându-vă consimțământul. La primirea notificării dumneavoastră de refuz sau revocare, noi nu vă vom mai utiliza sau procesa datele corespunzătoare, în scopuri interne, de marketing.

 1. Cum știu ce date sunt stocate de Emozioni Moda – dreptul la acces?

În conformitate cu Legea federală de protecția datelor (in Romania  Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date) , aveți dreptul la informații cu privire la datele dumneavoastră, la rectificarea, blocarea sau ștergerea acestora. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu Emozioni Moda,  prin e-mail contact@emozionimoda.ro .

 1. Pot să-mi șterg din nou datele?

Dacă încredințați  Emozioni Moda  datele dumneavoastră cu caracter personal, aveți opțiunea de a le șterge în orice moment. Vă rugăm să luați legătura cu Emozioni Moda  prin e-mail  contact@emozionimoda.ro .  Odată ce primim notificarea că v-ați retras consimțământul, nu vom mai procesa informațiile dumneavoastră  în scopul sau scopurile pentru care v-ați dat  acordul inițial, cu excepția cazului în care avem altă bază legitimă în acest sens.

 1. Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt mici fișiere text, utilizate de site-urile web pentru a-i identifica pe vizitatorii săi. Cookie-urile nu sunt programe care să poată interfera cu sistemul utilizatorului și nu îl pot deteriora. Cookie-urile de la  Emozioni Moda nu conțin niciun fel de date personale despre dumneavoastră, dar ajută Emozioni Moda, oferindu-i un indicator în analiza accesului paginilor. Aceasta face ca pagina de pornire să fie și mai bine adaptată necesităților dumneavoastră. Desigur, aveți oricând posibilitatea de a vă șterge cookie-urile prin intermediul browser-ului dumneavoastră.

 1. Care sunt termenii de utilizare a site-urilor conectate la Emozioni Moda?

Notă importantă: Emozioni Moda nu este responsabilă pentru conținutul site-urilor externe, chiar dacă link-urile redirecționează către acestea. Site-urile web externe au propriile lor politici de confidențialitate, independente de emozionimoda.ro si Sc. Emozioni Moda Shop srl . Emozioni Moda nu poartă nicio responsabilitate sau răspundere pentru conținutul ofertelor de pe internet ale terțelor părți.

 1. Dreptul de a modifica politicile cu notificare prealabilă

Emozioni Moda își rezervă dreptul de a-și modifica politicile în orice moment (cum ar fi termenele de livrare, costurile de expediere, etc.) în conformitate cu reglementările legale privind protecția datelor. Emozioni Moda  va specifica în acest caz modificările în timp util.

Art. 18.     FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

18.1. Exceptand cazurile in care s-a prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

18.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

18.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

18.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

18.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 17.3.

Art. 19.     LEGEA APLICABILA. LITIGII

19.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc site-ului si/sau al oricarui continut trimis de catre Emozioni Moda  Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele „Termeni si conditii”. Emozioni Moda nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

19.2. Prezentul document va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

19.3. Prezentele conditii constituie singurul instrument juridic probant pentru soluţionarea eventualelor litigii între părţi pe cale amiabilă ori, în caz de neînţelegere, prin acţiune în justiţie în daune interese adresată instanţei competente.

19.4. Orice disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” sau la executarea obligatiilor contractuale care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si Emozioni Moda se va rezolva pe cale amiabila.

19.5. Daca rezolvarea amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta de la sediul Emozioni Moda, in conformitate cu legile romane in vigoare.

19.6. Daca oricare dintre prevederile prezentelor conditii este sau devine nula, celelalte prevederi raman valabile. Orice prevedere nula va fi substituita cu o prevedere similara in sensul su scopul celor aratate mai sus.

Art. 20.     DREPTURI DE AUTOR

20.1. Intregul continut al Site-ului  reprezinta proprietatea Emozioni Moda, fiind protejat prin legislatia romana si internationala privind drepturile de autor.

20.2. Accesul la Site este oferit liber, cu exceptia paginilor destinate in mod exclusiv Utilizatorilor.

20.3. Toate drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest Site este detinut de Emozioni Moda sau de partenerii sai.

20.4. Nici un material de pe acest Site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, exprimata prin acord scris al Emozioni Moda.

20.5. Continutul acestui Site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe Site sunt protejate de legea dreptului de autor sau alte reglementari legale in domeniul proprietatii intelectuale si sunt proprietatea Emozioni Moda sau a partenerilor sai.

20.6. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informatiilor existente pe Site sau a unei parti din acestea, accesul sau folosirea informatiilor puse la dispozitie de Emozioni Moda  prin intermediul Site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, poate atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

20.7. Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe Site, postat de Emozioni Moda, de catre Utilizatori sau de catre oricare alte terte persoane, violeaza drepturile de autor sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de e-mail contact@emozionimoda.ro .

20.8. Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui Site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea Site-lui, a continutului sau securitatii acestuia, sau incercarea de a afecta in mod negativ interesele serviciile si/sau angajatii Emozioni Moda sau ale partenerilor sai.

Art.21.     Dispozitii finale

20.1. Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.

20.2. Emozioni Moda nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

20.3. Emozioni Moda isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

20.4. Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.emozionimoda.ro  si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

20.5. La o comanda anulata sau neridicata, contul Utilizatorului se va bloca iar acesta nu va mai avea aveti acces la comenzi. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

20.6. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.emozionimoda.ro , Clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

*********